© 2019 Rohkiasana. Proudly created with Wix.com

Ohjelmapalvelut tilauksesta

Varaukset ja tiedustelut irene.pakkanen@gmail.com tai puhelimitse 050 3399833.

Kalajanjooga Etelä-Konneveden kansallispuistossa

 

Kalajanjooga Rautalammilla Etelä-Konneveden kansallispuistossa sopii tyhy-päivään, polttareihin, syntymäpäivään tai ystäväporukan ikiomaksi retkeksi. Vaellamme joogaan pysähdellen 4,6 kilometrin mittaisen Kalajan kierroksen.

 

Retken kesto on noin 4,5-5 tuntia, josta joogaa on noin tunti. Pukeudu sään mukaan ja ota mukaan juotavaa ja välipalaa. Joogamattoja ei tarvita.

 

Kalajanjoogat alkavat Vuori-Kalajan kotalaavulta, jonne on noin kilometrin kävely Kalajan pysäköintialueelta (Törmälän metsätie 136, Rautalampi). Pysäköintialueelle käännytään Konnekoskentieltä Törmälän loma- ja kurssikeskuksen kohdalta. Palaamme laavulle, minne voitte jäädä vielä evästelemään ja tulistelemaan. 

Kalajanjoogan hinta on 35 euroa/hengeltä. Laavulle on mahdollista ostaa erikseen eväspaketti, kahvitus tai ruokailu. Retkiä järjestetään tilauksesta 8-20 hengen ryhmille kesä-syyskuussa.  

Kahden tunnin jooga asiakkaan tiloissa

 

Lomailetko Rautalammilla, Suonenjoella, Konnevedellä tai Vesannolla?

Kokoa porukka ja tilaa ryhmällesi räätälöity kahden tunnin jooga kesäpäivän ohjelmaksi, syntymäpäivään, polttareihin tai muuhun tilaisuuteen. Joogaohjaus tapahtuu asiakkaan tiloissa, vaikka laiturilla. 

Kaksi tuntia kestävään joogapakettiin sisältyy puolen tunnin alkuteema ja puolentoista tunnin joogaharjoitus. Harjoitus pohjaa hatha- tai yinjoogaan ja päättyy aina ohjattuun rentoutukseen.

Kahden tunnin joogan hinta on 140 euroa/ryhmä (1-10 henkeä).

HUOM! Jooga voidaan räätälöidä myös isommille ryhmille esimerkiksi tyhy-päivään.